Тут мало бути м’ясо. До чого тільки не вдаються виробники, аби здешевити виготовлення продукції

13 Липня, 2019 - 16:30
Завдяки одній з небезпечних добавок забезпечують приємний червоний або рожевий колір ковбаси чи шинки, хоча насправді під час варіння м'ясо стає сірим.
Згідно з найновішими даними Держстату, найбільше з тієї суми, яку середня українська сім’я витрачає на харчування, йде на м’ясо та м’ясопродукти — 23%, або 850 гривень на місяць. Та чи справді ми віддаємо їх за м’ясо? У цьому починаєш сумніватися, коли почитаєш складники ковбаси чи сосисок. І це ж виробники далеко не все прописують на етикетках! Що вже казати про заклади харчування: ви думаєте, що їсте шніцель, а виявляється, від м’яса там лише присмак. Це довів знаменитий шеф-кухар Джеймі Олівер, який свого часу виграв суд у компанії “Макдональдз”. Він показав, що гамбургери й нагетси у ресторанах франшизи готують із відходів м’ясного виробництва, відмитих у гідроксиді амонію.

іСамооборона

Новини

10:04
Закулісні подробиці життя одного з ключових гравців нового парламенту.
12:15
Люди знаходять у поштових скриньках повідомлення з дивним проханням. Розповідаємо, що відбувається.
10:14
Легенда українського культурного опору - про діалог з Донбасом, українську зневіру та філософію щастя.
10:15
Згідно з оцінками чеського міністерства праці, українці становлять 20% іноземної робочої сили у країні та є другою за кількістю національною меншиною після словаків.
17:22
У родині Прітцкерів є одне правило: хоч би що ти робив, роби це добре.
12:20
“Експрес” отримав десятки скарг від читачів, яким газзбути відмовляють у перерахунку.
11:00
Скільки разів водій попадеться за порушення правил розмитнення, стільки разів платитиме штраф. І він не звільняє його від обов'язку розмитнити автомобіль на іноземній реєстрації.
16:30
Закулісні подробиці життя одного з ключових гравців нового парламенту - Дмитра Разумкова.
Орфографічна помилка в тексті:

Надіслати повідомлення про помилку автору?
Ваш браузер залишиться на тій же сторінці.