Сала все менше й менше. Чому виробництво цього продукту скорочується?

25 Червень, 2019 - 13:25
"На виробництво одного кілограма сала потрібно витратити мінімум у три рази більше кормів, аніж на один кілограм м'яса".
Напевно, кожен помічав, що хороше сало коштує дорожче, аніж м’ясо, — 120 — 150 гривень за кілограм. За минулий рік його ціна зросла майже на 70%! Основна причина такої тенденції — доброго сала стає дедалі менше, бо поголів’я свиней у господарствах населення, де воно переважно виробляється, катастрофічно скорочується. Експерти попереджають: українці з часом узагалі можуть залишитися без сала. Ця думка прозвучала на XI Міжнародному конгресі “Прибуткове свинарство”. Ситуацію обговорюємо з Олександром Ревнівцевим, національним консультантом Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Артуром Лозою, президентом Асоціації свинарів України, та Андрієм Панкратовим, провідним аналітиком сільськогосподарських ринків.

іСамооборона

Новини

17:36
У магазин, який називають "куточком добра", приходять люди з усього району.
15:51
У яких умовах тут працюють люди та чому вони обрали таку небезпечну професію?
15:18
Я спустилася у найглибшу залізорудну шахту Європи, щоб розповісти вам, у яких умовах тут працюють люди та чому вони обрали таку небезпечну професію.
11:24
Один чоловік у Польщі витягнув з палаючого автмобіля постраждалих пасажирів, а семеро інших вберегли від вогню ціле село.
11:15
Як виправдовуються водії, коли TruCam помиляється і чи можливо стерти запис із радара?
10:10
Тут мріють про “Триєдину Русь”, війну вважають карою від Бога, а росіян - братами.
13:00
Як йому це вдалося? Розповідаємо подробиці.
11:41
В історії Церкви є чимало випадків, коли люди спеціально створювали “чуда” з корисливою метою.
18:15
Що таке конкурсний бал, за якою формулою його обчислюють і що впливає на цю цифру?
Орфографічна помилка в тексті:

Надіслати повідомлення про помилку автору?
Ваш браузер залишиться на тій же сторінці.