СирОк чи неОК? Складники на етикетці можуть підказати про низьку якість плавленого продукту

10 Лютий, 2019 - 08:40
Усе, що варто знати про плавлений сирок.
На запит наших читачів ми разом із керівницею відділу тестувань Науково-дослідного Центру незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ" Ніною Кільдій з'ясовуємо, з чого мають бути виготовлений справжній  плавлений сир. "За класичною технологією, плавлений сир — це продукт, виготовлений із твердого сиру, свіжого сиру, молочної сироватки, молока і масла, — пояснює експертка у коментарі газеті "Експрес". — Цю сировину подрібнюють, змішують, додають спеціальні солі плавителі (натрієва сіль лимонної, винної кислот тощо), які сприяють розчиненню білків. Після цього суміш витримують до трьох годин, а тоді нагрівають до 60 — 85 градусів, і ще гарячим фасують порціями. Коли маса охолоне, сирок матимеме відповідну форму: прямокутника, квадрата чи трикутника".

іСамооборона

Новини

16:30
Скільки грошей треба вкласти, аби заробляти на розведенні цих птахів? З чого розпочати? Що вигідніше - продавати яйця чи м'ясо?
09:13
За словами синоптиків, Україну очікує ще одна короткотривала хвиля холоду.
08:39
Покарання за домашнє насильство: свекрусі заборонено наближатися до невістки, чоловік не має права телефонувати дружині, онук не може підійти до бабусі.
18:52
Один такий снаряд з майже стовідсотковою ймовірністю вражає ціль
09:45
Озвучений розмір середньої зарплати за грудень обурив багатьох українців.
08:40
Звідки походить назва свята та чому в цей день прийнято освячувати свічки?
17:00
Українець Назар Бартосік проводить важливі наукові дослідження для ЦЕРНу.
12:30
Водії поспішають розмитнити авто, поки це не стало коштувати вдвічі дорожче.
10:30
Як воно - жити на мирній території, коли чоловік чи дружина - у зоні бойових дій.
Орфографічна помилка в тексті:

Надіслати повідомлення про помилку автору?
Ваш браузер залишиться на тій же сторінці.